Lugnt och skönt

Godmorgon blogg läsare då har vi åter en ny måndag och en ny vecka framför oss som bara vi själva och ingen annan kan göra så bra som vi bara vill. Vissa saker rår vi inte på men hur vi väljer att bemöta saker eller hur vi väljer att må det är något vi styr över varje dag. Att försöka plocka fram en positiv sak idag kan göra mycket för vårt mående och imorgon kanske vi kan plocka fram två saker. Låt oss peppa varandra nu när mörkret, kylan och pandemin kan göra oss lite nedstämda 🤗


Blev en tidig kväll igår då vi var rejält trötta efter en tidig morgon hos dottern och barnen. Vaknade därför vid sex imorse och hade svårt att somna om. Var lika bra att slänga benen över säng kanten och göra kaffe. Skrollade igenom morgonens nyheter innan vi tog en 5 km promenad genom Åre. Duggade lite lätt när vi gick men innan vi var tillbaka var vi ordentligt blöta. Det syns på vatten flöderna att det regnat på bra. Tänkte köpa lite gott bröd på Åre bagaren till frukost men där var det stängt mån-tis nu i oktober så det fick bli ny bakat från Coop istället, funkade oxå.

Vi har ju inte varit här på två år då vi blev så besvikna på den lägenhet vi blev tilldelad då och inte fick nån återkoppling när vi klagade. Den här gången är det bättre men inte är det som förr och det känns tråkigt att det inte är lika fräscht som det utlovades att det alltid skulle vara när vi köpte för 15-16 år sedan. Det har hänt lite sen sist här i Åre och bland annat har detta aktivitets hus kommit upp. Har inte läst på riktigt vad det finns där men det är väl studsmattor, klätterväggar och en del annat utmanande saker.

Nu blir det en fortsatt lugn och skön stund innan vi går bort till hotellets gym och bad. Vi hoppas på att detta regn nu börjar dra sig bort så kanske vi imorgon kan gå på en vandring.


Ha en fin dag och start på denna vecka så hörs vi senare, kram 🤗Nouw.com/evaeliasson

Gillar