Lugnet har lagt sig

Tjillevippen bloggare och läsare denna lördags eftermiddag. Här har lugnet lagt sig efter att våra små åkt hem. Sova var inte att tänka på i morse då jag hörde små viskningar och ljudet av små fötter kvart över fem. Då hade hjärtana sovit färdigt och tyckte vi kunde pyssla lite och äta frukost. Frukosten den fick vänta ett tag men lite ritande och målande i böcker blev det och så klart en kopp kaffe till mig. Tänk om man hade den energin som dom små har så fort dom slår upp sina blå då hade man fått mycket gjort. Efter frukost blev det en skogs promenad där gårdagens upptäckt av skogstroll skulle matas med kottar 😂 Försökte lägga in en video förut men då det inte blev nått ljud på den så ger jag upp, förstår inte att jag får till detta.

Väl hemma igen blev det en tur med fyrhjulingen för lill drängen medans jag och storasyster pysslade. Pannkakor var önskemålet till lunch och sedan var energin tillbaka igen för mer lek 😅

Igår tog vi en sväng ner till sjön innan vi skulle fixa middag. En liten groda skulle undersökas men den var allt för snabb för dom små händerna. Taco var beställd och skulle ätas i uterummet. Sedan väntade lite gott och en barnfilm innan sängen väntade. Sov gott hela natten.

Nu ska vi inta en tidig middag innan jag drar iväg till en kväll med kollegor. Blir dock inte sent för mig då klockan ringer tidigt imorgon för jobb.

Ha en fortsatt fin kväll så hörs vi snart igen, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Vad mysigt ni har ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Ditten_datten
Ditten_datten,
KatrinMarlene
KatrinMarlene,
Vilken mysig dag du har haft! 💖💖💖
nouw.com/katrinmarlene
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det ser ut asom en helt underbar dag tillsammans med de små. Ingen rast ingen ro
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Menåhvamatsigtniharhaftdet.. Så glad för Er skull att kunna få vara med era små hjärtan ❤ ❤ ❤ och sen ska du iväg på en trevlig aw med kollegorna ikväll. Önskar dig en kalas kväll. Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
Vilken härlig dag, visst är det mysigt med barnen.
nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,