Lugn kväll

Hej här inne på bloggen !

Hoppas ni har en lugn och skön lördagkväll och njuter av helgen. I detta hus är det lugnet som råder ikväll då vi båda är trötta efter nattens dåliga sömn. Slagit ner våra rumpor i var sin soffa och tagit ett glas rosévin och här lär vi bli sittande tills sängen kallar 🙈😅

Jobbet gick bra idag men åkte hem på lunchen så jag fick i mig riktigt gott kaffe för jobbets kan jag vara utan 😜 Tur att vi fick till en tränings runda i skogen igår innan vår middag för ikväll hade nog kroppen inte varit lika löp villig 😉


Att beställa pizza hör inte till vanligheterna här men idag gjorde jag det och hämtade efter jobbet. Blev en vanlig capricciosa till oss båda som vi intog i uterummet. Som vanligt räckte det med halva så nu har jag till lunch imorgon.

Innan våra kroppar hamnade här i soffan så tog vi ett bad och bubblade i 20 min, skönt.

@MinResaTumörMittLiv har ju en utmaning i augusti med roliga frågor men jag har inte riktigt hunnit med att svara varje dag. Idag är frågan :

14. Nämn en sak som fick dig som liten att bli ledsen ?

Det första som kommer upp är när jag som sjuåring miste min ett år yngre lillebror. Att vara med när han blev påkörd och sen inte få vara med och ta ett farväl gjorde mig väldigt ledsen. Var inget jag visade öppet då ingen brydde sig så mycket utan jag fick bli stor och klara mycket själv.

Nått som också gjorde mig ledsen och tog bort glädjen med att börja skolan var mobbingen jag blev utsatt för. Något som satt djupa spår och påverkar mig än idag. Detta är något jag tänker på vid varje skolstart och jag hoppas innerligt att jobbet mot mobbing i skolan gått framåt.

Nu ska jag bara lördags mysa och se en serie. Imorgon väntar en ny jobbdag så det blir en tidig säng.

Trevlig kväll och helg önskar jag er.

Kram 💕
Nouw.com/evaeliasson

Gillar