Lugn dag

Årets första dag är snart över och jag hoppas alla haft en härlig dag även ni som kanske haft lite tunga huvuden idag 😉 Inte så konstigt att det här är den dag då det äts mest pizza men icke hos oss. Pytt, ägg och rödbetor stod på menyn här. Har ni ätit pizza idag 😊

Jag avslutade träningsåret igår med 7 km löpning medan maken gick en promenad med vår lilla skrutt. Sedan svidande vi om till lite finare kläder och började med kvällens mat och drack ett glas vin. Middagen blev riktigt lyckad och vi fick lite mat koma efteråt. Kändes som det skulle bli svårt att hålla sig vaken till tolv slaget men vi såg filmen Everest och piggnade till. Såg nyårstalet, skålade och var ut och tittade på alla fyrverkerier som lyste upp himlen runt oss. Blev uppe ett tag till tror klockan blev två innan vi somnade.

Började denna nyårsdag med en skön promenad på 9 km innan vi slog oss ner i soffan och tittade på dagens skidåkning. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket. Äldsta sonen och familjen kom förbi en sväng i eftermiddag och fikade. Lilldrängen hade blivit snuvig och såg inte så pigg ut men båda barnen var lite trötta efter att varit uppe sent igår.

Blev en liten promenad ikväll också, har man hund så har man. Förberett lite mat då jag nu jobbar några dagar och då är det alltid skönt att ha lite färdigt. Köttfärssåsen står och puttrar då den blir bara godare om den får gå ett tag.

Nu ska vi se ett avsnitt av nya serien Hamilton som börjar ikväll på C More. Blir en tidig kväll då jag ska upp tidigt imorgon.

Tack för att ni kikar in ibland och lämnar kommentarer, så kul 🤗


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer