Lugn dag

Har lagt mig på sängen ett tag och passar på att kika in här. Vaknade före fem imorse och hade sån värk i höger höft och ner i benet. Är ju van att alltid ha ont benen på natten då jag är i stillhet men imorse var det värre än vanligt. Blev till att kliva upp och ta några tabletter men det var svårt att somna om. Måste ändå ha slumrat till för plötsligt stod kärleken vid sängen och undrade om jag och Bosse skulle sova hela dan, kl var halv nio 😉 Blev en sen frukost men så skönt att bara få ta det lugnt en morgon. Tittade på damernas skidåkning innan vi kom ut på vår promenad. Blev en skön runda runt sjön, varm choklad och en god macka satt fint efteråt. Promenaden gjorde även gott för värken i benen som mår som bäst när jag rör på mig.

Har faktiskt lite funderingar kring det nya stället jag börjat jobba på då det inte blir så mycket spring och rörelse. Jag behöver få vara aktiv och komma ut för att må bra så vi får se hur jag ska göra.

Har förberett kvällens middag innan jag la omkull mig en stund. När vår Ica affär i veckan sålde närproducerat fläsk så passade jag på att köpa en fläsksida. Blir långbakad sida med bl.a. picklade grönsaker ikväll.

Nu ska jag försöka läsa lite och sen får jag se om andan faller på för en löprunda innan kvällen.

Ha en fortsatt bra lördag alla fina läsare ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar