Lördagsmys

Har myst ner mig i soffan , brasan värmer gott och Mamma Mia nr 2 på tv. En härlig solig dag har vi haft där en löptur fick avsluta dagen innan vi gjorde kväll. Kvällens middag fick bli smörgåstårta något vi inte ätit på länge, gott. Dagens go fika blev en mousse med lemoncurd, pistage och oreo smul.

Har idag förberett lite mat och godsaker till vår fjällresa. Blev vår favorit fisk soppa, kyckling med spenat och soltorkad tomat till pasta, hallonpaj med brynt smör och vaniljkrämsfylld blåbärs paj.

Imorgon åker vi till Björnriket i Vemdalen med äldsta sonen och familjen. Ska bli så mysigt men det finns nog dom som har invändningar mot att vi reser nu. Vi är alla fullt friska, vi bor i en stuga, kommer vara ute i friska luften och kommer inte gå på några afterski 😉 Har sagt det förut och säger det igen är vi frisk och kry tycker jag vi ska försöka leva som förut men använda vårt sunda förnuft. Vi kommer nog besöka nån restaurang om vi tycker det verkar okej för att stötta våra företagare.

Ha det gott och trevlig kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilken underbar dag ni haft idag och sicken mat du bjur på 😜 och nästa veckas middagar och efterrätter sen då, tror jag blir knäpp.. Inte så konstigt att jag känner mig Konstant hungrig när jag ser sånt här gott hela dagarna 🤪 precis som du säger. Så länge ni är Friska och använder sunda förnuftet så tycker jag "Kör och hoppas att du o familjen får en Underbar vecka i Björnriket tillsammans ❤" Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack fina blogg vän, kram 🥰
nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,
Vilka underbara bilder och vilken dag ni haft, jag skulle gärna varit med blir ju sugen på allt gott.
Ha en skön kväll
nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,
Men, så mycket gott, jag dör här jag sitter och är lite hungrig. Njut av er resa, var rädd om er och håll avstånd!
nouw.com/christelovergaard