Lördags kväll

Svårt att hinna titta in här nu, tiden räcker liksom inte till. Har varit så mycket på jobbet nu när min kollega i köket har semester. Saknar verkligen henne men hon är värd en lång härlig semester. Var totalt tömd på energi när jag kom hem igår kväll så det blev en tidig kväll efter grill middagen. Med för mycket stress i kroppen och många tankar på all mat som skulle levereras idag gjorde dock att det blev några vakna timmar inatt. Nog om detta, måste berätta om torsdagskvällen.
Att man kan åka sex mil i mitt tycke rakt ut i skogen till en bygdegård och få lyssna till fantastisk musik trodde jag inte. I torsdagskväll gjorde vi dock det. Vår dotter har gått med i en kör som heter Remix och just den här kvällen hade man även med ett band. Har aldrig hört dom förr men oj så duktiga dom var. En riktig höjdar kväll.
Idag har det röjts och städats, hur kan det bli så mycket damm. Har ätit en god grill middag med lax, grillade räkor, rostade grönsaker, sparris och citron sås. Nu ska jag mysa med min man så trevlig kväll till er alla.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar