Lördag kväll

Hej här inne, har myst ner mig i soffan efter middagen och ser på klass träffen och passar då på att kika in här. Hoppas ni har en härlig lördag kväll.

Igår var vi iväg på vårt första träningspass för seniorer. Vi hade väl trott att det skulle vara ganska lugnt men ack va fel vi hade. Det var full fart genom tolv stationer med stepp upp bräda mellan varje station. Såå himla kul och Roland som aldrig varit på något pass var lyrisk. Kan säga att jag har ont både här och där idag men längtar tills på onsdag då vi kör igen och sen på fredag också. På onsdagar bjuds det på kaffe men i fredags bjöd en av deltagarna på kanelbullar och kaffe eftersom det var kanelbullens dag.

Han med att fredags städa innan jobbet kallade. Blev en lugn kväll när jag kom hem.

Idag var vi lite slö innan vi kom ut på morgon promenaden. Väl hemma igen blev det tårtbak då kära maken fyller år på måndag. Vi kommer dock att fira lite imorgon då jag jobbar på måndag och inte är hemma förrän på kvällen. Då det blev så fint väder ikväll så tog vi en skogs promenad och träffade då flera grannar som också var ute i det fina vädret så det blev en hel del surr.

Nej nu checkar jag ut och önskar er en trevlig kväll ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer