Lördag kväll

Då är vi incheckade på en ny ställplats. Denna gång blev det Gunnarsö camping och ställplats i Oskarshamn. Lite strul med elen men det visade sig vara el stolpen så vi fick flytta till en annan plats men nu är det okej. Sitter i solen och njuter av kvällen med en GT. Dock inte denna som sonen bjöd på igår kväll, en ny variant med gurka och svartpeppar som vi inte hade provat.

Hade en fantastisk kväll igår där vi intog middag först halv nio då det hade börjat bli lite svalare. Därefter satt vi ute och spelade spel till halv tolv, hur ofta får man njuta såna kvällar.

Efter en varm natt i bilen så tog mannen, jag och sonen en 8,3 km jogging runda innan det blev för varmt. Dom har så många fina slingor nära sig då träningscentrat ligger bara en bit bort.

Efter frukost, städning av Affe och en dusch så åkte vi in till Söderköping för att besöka Smultronstället. Var faktiskt ett bra tag sedan vi var där men nu fick det bli dagens lunch 🙈😂 Med dessa skapelser så ska man inte ha ätit innan 😅 Blev ett mysigt avslut på denna vistelse innan vi åkte.Gick sedan runt en sväng och fick se lite konster från cirkus skolan och konstverk som målats på alla el skåp. På andra sidan kanalen håller en skulptör på att såga med motorsåg ut konstverk.

Imorgon åker vi till Borgholm och hoppas på att finna en ställplats.

En fortsatt fin kväll till er fina läsare, kram ☀️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar