Lördag 10/10

Godmorgon alla ni fina läsare och följare till denna lördag, en dag för vila och återhämtning efter veckans jobb för många. Min blogg är ju min dagbok men jag blir så glad för alla som vill kika in och läsa och lämna små avtryck, tack 🤗

Efter en natts god sömn har vi nu intagit frukost och sitter med vårt kaffe. Ute börjar dagen sakta vakna till och solen verkar få titta fram idag. Skulle vara så skönt efter allt det regn vi haft. Bonden har parfymerat luften och vi känner oss lite hemma i detta 😉

Igår blev jag lite trött på blogg strulet och jag vet inte om allt är som det ska än då det inte ser riktigt ut som förr här hos mig 😏 Hade ändå fullt upp igår så orkade inte lägga energi på det.

Fick besök igår kväll av sonens svärföräldrar som ville komma förbi och gratta kärleken. Blev en trevlig kväll med smörgåstårta och lite bubbel.

Blommor och en fin skärbräda från LenaLinda Art. Dom gör så mycket fint dessa två barnmorskor så in och kolla runt. Hoppas nån gång kunna köpa en tavla av dom.

Dax att ta itu med denna dag. Först en promenad med skrutten och sedan ska packningen göras färdig innan vi beger oss till dottern och barnbarnen. Ska ha lite firande där oxå då dom inte kunde komma i helgen så vi sover över där tills imorgon innan vi åker vidare mot Åre.

Önskar er en riktigt härlig lördag så hörs vi snart igen, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar