Ljummen kväll

Efter en solig och varm dag sitter jag på altanen och njuter av den ljumma kvällen med en kopp kaffe. Dagen har gått rätt obemärkt förbi då jag inte haft mycket till energi. Flera maskiner tvätt har tagits omhand och det är en väldans tur att man har en maskin som gör jobbet. Blir lite tvätt fast man bara är två och helst den här gången då vi vandrat och svettats. Har sköljt upp emellanåt men vill ändå tvätta igenom allt här hemma.

Kärleken som har muskelreumatism och äter kortison var tvungen att ringa till vårdcentralen idag för att höra om han kunde få mer utskrivet. Då han vid förra besöket ordinerades att trappa ner så har han försökt med det men han känner att han inte kan ta så lite eller vara utan. Tyvärr byter man läkare här hela tiden och han som är nu pratar både dålig svenska och var inte särskilt trevlig mot varken maken eller sköterska. Han var irriterad över att sköterskan hade gett maken en avbokad tid idag och efter många om och men fick han ändå till slut lite medicin.
Stackars sköterskor som ska jobba på detta vis med straffet läkare och aldrig vet vad som kommer.

Jag passade på att handla då kylskåpet gapade tomt men nu är det fyllt med godsaker igen 😉

Blev en stund i solen med min bok i eftermiddag.


Ser en serie på C More som jag tycker är spännande och nu har nya avsnitt släppts så nu ska jag krypa upp i soffan och kolla in dom.

Ha en fin lill lördag blogg vänner, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar