Lite shopping och lunch date

Hej, hej

Kikar in en sväng här innan kvälls jobbet kallar. Dagen mitt i veckan onsdag och lill lördag är åter här och än en gång slås jag av att veckorna bara svischar förbi. Skönt egentligen då jag längtar efter sommarens sol och värme. Hoppas verkligen att vi får en fin sommar där vi kan ladda energi inför hösten och vintern annars känns det som det blir tungt.

Vi vaknade tidigt till en solig och härlig morgon idag så vi bestämde oss för att gå en längre runda. Blev 10,4 km innan vi var tillbaka och då hade molnen dragit in och blåsten tilltagit men ändå en fin dag har det varit.

Dessa kängor har nu stått alldeles solo ett bra tag och man undrar ju vart dess ägare tagit vägen 🤔

Att jag har mjukiskläder på mig hör inte till vanligheten men nu känner jag att det skulle vara bra skönt att ha nånting när man är ute med husbilen. Så idag tog vi en sväng till Stadium outlet där ett par byxor och en tröja inskaffades, blev även lite strumpor och sport underkläder. Kan vara skönt att dra på sig på kvällen när man varit ute.

En ny högtalare till teven blev det på Media Market och en lite större press kanna till kaffe att ha i husbilen blev det på Servera.

Sedan drog vi in till stan och hade en lunch date på Stadshusets restaurang. En ny favorit restaurang med så god mat,mysig atmosfär och trevlig personal. Idag blev det kalvfärsrulle med bacon och en peppar och svampsås, salladsbuffé som man får plocka själv med egen sked och kaffe med både kakor och godis. Kan verkligen rekommendera denna lunch restaurang.

Jobbet rullar på och idag har jag lämnat in hur jag kan jobba i sommar. Kommer vara ledig tre veckor i juni då vi förhoppningsvis kommer vara ute och åka söderut. Sedan blir vi mest hemma juli och Augusti då jag kommer att jobba. Blir väl några kortare turer på lediga dagar och helger.

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe och göra mig redo för att åka.

Ha det gott och var rädda om er, kram🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Åh vilka fina bilder från naturen och lille voffsingen också ser man en glimt av där 😃 kul med lite nytt gällande mjukiskläderna, det är verkligen skönt att byta om till det på kvällarna 😊 Hoppas du får en bra kväll på jobbet 😊

nouw.com/dontworrybelikeheidi
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack fina blogg vän 💞

nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Så vackra foton du tagit. Det är skönt med lite mjukiskläder i bilen och det finns väldigt snygga sådana kläder numera.

nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack men inga bilder är som dina 😊 Kände att det kunde vara skönt att ha några mjukisar även om jag är dålig på att använda såna.

nouw.com/evaeliasson
himlajord
himlajord,

Ja skönt med mjukiskläder efter jobbet!

nouw.com/himlajord
Evaeliasson
Evaeliasson,

Har alltid varit dålig på att använda mjukisar och skulle aldrig komma på tanken att ha dom på mig annat än hemma eller nu i husbilen 😉

nouw.com/evaeliasson
Ingajohansson
Ingajohansson,

Samma här med mjukisar, men visst är det skönt, härliga bilder du bjuder på, och så lille goe Bosse ❤️

nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Tycker det är det bästa av 2 världar. Shopping och en lunchdejt 😍

nouw.com/passionbagareokock