Lite nytt och träning

Vilket härligt höst väder, tio grader varmt och vindstilla. Har varit på en promenad med Bosse innan jag snart ska bege mig till kvällens jobb.
Igår var jag och provade på jumping för första gången. Det var ett fartfyllt och svettigt pass men väldigt roligt. Denna träningsform ska vara skonsam mot kroppen så den passar nog dom flesta.
Var iväg på en liten shoppingtur igår. Åkte med inställningen att jag nog inte skulle hitta något som vanligt men hem kom jag med en kasse, nöjd över fynden.

Bild på studsmattorna är lånad från Trims hemsida.


Idag har jag varit på cirkelträningen som vi har varje onsdag och fredag morgon. Blev ordentligt trött då vi hann med tre varv på cirkeln den timme vi håller på. Hade bokat massage idag så det var bara att duscha och gå över till massage rummet efteråt. Jag har ju problem med ömmade senor och leder så det kändes ordentligt när hon försökte lösa upp mina knutar. Fick försöka andas mig igenom vissa punkter för att inte be henne sluta för jag vet ju att det blir så mycket bättre sen. Ska försöka gå nån gång då och då nu när hon finns tillgänglig på gymmet.

Bild lånad från Trims hemsida.

Vi hade ju vunnit två gånger på Postkodmiljonären och nu har priserna kommit. Två lika böcker som dessutom inte var i min smak. Kan väl tycka att man kan skicka olika vinster.
Bäst att checka ut och göra sig iordning för jobb.
Önskar er alla en trevlig lill lördag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar