Lite av varje 😊

Ja nu sitter vi Äter hÀr i soffan och ikvÀll rullar Talang pÄ teven. Har inte sett mycket av dessa program tidigare men nu drar det ihop sig till final sÄ dÄ blir det mer intressant.

En hĂ€rlig ledig fredag har passerat och fredagsfyset Ă€r avklarat före fredagsmyset. 1 mils promenad, 6,5 km löpning, 5 min trĂ€ning för dom inre mag musklerna och 10 min rörlighet sĂ„ mĂ„ bra kontot och hormonerna Ă€r pĂ„ fyllt. Magen har fĂ„tt sitt oxĂ„ nĂ€r vi ikvĂ€ll gjorden en klassiskt planka, vi hittade tvĂ„ bitar oxfilĂ© nĂ€r vi rensade frysen idag. Jag Ă€r inte vĂ€nsterhĂ€nt men nĂ€r kĂ€rleken dukar dĂ„ blir det som det blir 😅

I förmiddags hjÀlptes vi Ät och rensade frysen och skrev upp vad som finns sÄ nu Àr det koll igen. Huset stÀdades och sÀngarna ren bÀddades sÄ det ska bli skönt att krypa ner dÀr ikvÀll.

Vi Àr ju ute efter en större husbil sÄ vi kan fÄ var sin sÀng och det lutar mer och mer mot en vanlig husbil och inte en plÄtis som vi har idag. Vi tittar och tittar och efter lunch Äkte vi och kollade in nÄgra som vi hade sett hos en ÄterförsÀljare. Vi blev intresserad av nÄgra sÄ vi ska fÄ vÄran vÀrderad till veckan sÄ fÄr vi se vad det blir.

Naturligtvis har vi Ă€ven sett lite av all skidĂ„kning som varit idag. Ett sorgligt besked nĂ„dde oss Ă€ven i eftermiddag dĂ„ bakdrottningen Birgitta Rasmusson hade gĂ„tt bort, rasande elegant var hon đŸ„Č

IgÄr hittade jag en Orrefors vas som var nersÀnkt frÄn 349 kr till 70 kr som fick följa med mig hem och naturligtvis blev det tulpaner i den idag.

Nu ska jag njuta av denna fredag kvÀll innan sÀngen lockar. Imorgon ringer klockan tidigt för Ànnu en jobb dag.

Tack för att ni kikar in hos mig och lĂ€mnar smĂ„ avtryck det vĂ€rmer. Önskar er en fortsatt trevlig och mysig kvĂ€ll, kram đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Vilken snygg vas och vilket pris!!

Birgitta Rasmusson 😱 vilket tomrum

nouw.com/ingajohansson
LouiseEdling
LouiseEdling,

Wow vilken trÀning du gjort idag! Heja dig <3

nouw.com/louiseedling
christelovergaard
christelovergaard,

Att du bara orkar, att alltid genomföra dina trÀningar, sÄ starkt. Det ska bli intressant att se vad ni vÀljer för bil, hoppas vi kan ses nÄgonstans. En sammantaget hÀrlig dag ni haft och vilken god mat.

nouw.com/christelovergaard
Beccassida
Beccassida,

Bra jobbat och en bra kvÀll lÀt det som!

nouw.com/beccassida