Lite av varje

Så har denna lördag sprungit iväg och inget direkt vettigt har gjorts. Jag har alltid haft svårt med att gå in i hösten även om jag tycker det är mysigt med mörkret så man kan börja tända ljus. All energi och viljan att ta tag i saker finns inte riktigt utan jag känner mest sorg över att även denna sommar passerat och att vi har en lång och mörk vinter framför oss. Så är det alltid för mig men det brukar bli bättre när vi kommer längre fram. Måste få nånting att se fram emot, en hotell och spa vistelse skulle sitta bra för att återfå lite energi. Får nog in och kika runt lite vad vi skulle kunna hitta på.

Imorse fick vi ett tråkigt besked, den jordbruksfastighet som vänner till oss drivit men som nu är såld brann ner till grunden. En jättefin mjölkgård som dom sålde för 1 år sedan och flyttade. Det är nya ägare som fortsatt med mjölk produktion men som tur var så var dom flesta djur ute. Som jag förstod det så brann några kalvar inne och en del fick brännskador 😢 Mjölk korna ska skickas i eftermiddag till en annan mjölk bonde. Även om man har sålt gården så är det ju ändå ett livsverk som man har byggt upp under många, många år, så tragiskt.

Bild lånad från nätet

Mina små blomskott och några av dom andra blommorna har fått lite kärlek idag, nya krukor och ny jord så nu hoppas jag dom fortsätter växa till sig. Svärdottern fick med sig lite skott hem igår kväll oxå.

Ska försöka äta lite mer hälsosamt nu efter alla godsaker i sommar så idag blev det dessa pannkakor utan mjöl till lunch, bra för min mage som inte känns lika uppblåst som efter vanliga med mjöl.

Har så mycket tomater nu så en tomatpaj utan skal blir det till kvällens middag med lax.

En kopp kaffe har nu slunkit ner och ett träningspass väntar innan duschen och middag.

Ha en fortsatt fin lördag och tack för att ni kikar in, kram ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar