Lill lördag

Då ska jag ta mig tid att kika in här hos er denna lill lördag. Bloggen har varit lite si och så idag dom gånger jag försökt gå in och läsa, bara sett ett par stycken och sen har det snurrat men det är ju inget ovanligt på denna portal.

Jag börjar med dagens utmaning hos #christelsfotoutmaning2021 som är text. Den var lite knivig men till slut blev det texten till yngsta sonens bröllop.

Vi började dagen som vanligt med en härlig morgon promenad, lite kyligt -13 men solen strålade och det hade kommit ett vitt täcke igen på isen så det var riktigt vackert.

Har så mycket bär i frysen så idag blev det en hallon kaka, en äppelkaka med toscatäcke som tyvärr blev mer som en kladd kaka då äpplena som varit frysta nog blev lite för blöta 😅 Kan nog bli gott ändå lite ljummen med glass. En drottning paj med knäckigt täcke blev det oxå så nu har vi lite efterrätter oxå i fjällen.

I eftermiddag blev det en sväng till sonens svärföräldrar för lite uppvaktning. Kom precis för att både farmor och mormor kunde åka och hämta lilla Ella från dagis, mysigt. Svärdottern kom med minstingen i familjen som hade varit på koll och fått vaccination mot magsjuka. Detta var något nytt för mig att man numera får denna vaccination.

Ikväll testade vi nått nytt, svenskt havreis till laxen. Mycket gott och något vi kommer använda oss av framöver.

Dagens träning har blivit mest promenad 11 km och sen 15 min core och rörlighet. Då vänster knä bråkar lite så kör jag på med knä övningar och hoppas på bättring.

Nu ska jag fortsätta titta på kockarna och sedan blir det Karl Fredrik på Österlen.

Ha en mysig och fin kväll, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Vilket fint tal och mycket mums 😋

nouw.com/mariasvardag
christelovergaard
christelovergaard,

Så fin text och vad mycket gott till er fjällvistelse, tur ni ska vara ute och röra på er.

nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,
Passionbagareokock
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Mums med paj 😍

nouw.com/borderlinegirl
Beccassida
Beccassida,

Middagen och pajen-mums! Och oj vad skönt med vaccin mot vinterkräksjukan (antar jag)

nouw.com/beccassida