Lill lördag

Efter dagens jobb så har vi nu gjort kväll för att se kockarna och jag passar på att kika in här när reklamen går på. Hopppas ni haft en bra dag och fått njuta av solen och värmen. Här har det varit en solig dag som i eftermiddag gick över i lite molnigare och blåsigare väder. Jobbigt med det knöliga och halkiga när man ska gå så det får gärna tina bort.

Jobb dagen har varit bra men det blev att ringa 112 i eftermiddag och skicka in en vårdtagare. Känner mig rätt trygg med att ringa numera och invänta ambulans vilket är skönt.

Innan kvällens middag körde vi ett träningspass tillsammans och sedan avslutade jag med ett core pass från core kicken, svettigt men härligt. Vi intog kvällens sena middag, kyckling wok och ett glas öl med gott samvete. Var så hungrig så glömde ta någon bild så det blir en från nätet. Väldigt god wok som kommer göras fler gånger.


Sänder tankar ikväll till Vetlanda som idag drabbats av detta fruktansvärda terrordåd 🥲

Nu ska jag fortsätta njuta av denna kväll. Imorgon är jag ledig så behöver inte tänka på att nån klocka ska skrälla. Ha en fortsatt fin kväll, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar