Lill lördag

Sitter här och väntar hem kärleken som varit till Umeå och jobbat idag. Själv kom jag hem vid fem från dagens jobb pass. Här har vi haft ett riktigt tö väder idag, så mycket vatten och modd överallt. Var ganska blöt om fötterna men lite svårt att ha gummistövlar då det är halt på sina håll. Var lite tung i huvudet när jag kom hem men efter en skön promenad med lill skrutten över sjön så känns det bättre. Vägen över sjön var rätt blank och jag undrar hur länge vi kan gå där men skönt att det nu är ljusare när man kommer hem.

När jag var hem på lunchen så var det någon som ringde på dörren. Första tanken var att det var någon försäljare men där stod en kvinna med en bukett blommor. Det var som tack för att jag hade hjälpt henne få fatt på den hund som hon passade men som hade lyckats trasslat sig ur selen och sprang på vägen när vi tog våran promenad med Bosse. För mig en självklarhet att man hjälper till och inget jag hade väntat mig något för men hon var så tacksam för hjälpen.

Nej nu ska jag se kockarna, ha en fortsatt fin kväll 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vad omtänksamt av kvinnan att ge dig en bukett blommor, som ett stort tack för att du hjälpte henne med hunden. Du har ett stort hjärta vännen ❤🥰

nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,

Så fint gjort ♥️

nouw.com/mariasvardag
Ingajohansson
Ingajohansson,