Ledig lördag

Tjillevippen här inne hoppas er lördag varit härlig och att ni har fått njutit av solen idag. Igår blev jag så trött på denna blogg som åter krångla så jag la ner allt som hade med bloggen att göra. Dessutom var jag så trött när jag kom hem efter att fått stanna på ett larm som gjorde att det blev lite senare hemgång. Då även kärleken blev sen hem från jobbet så fick jag skynda mig ut med skrutten på en promenad som snällt hade varit ensam. Blev en lugn kväll med Idol rullande på teven och lite vin. Somnade ovaggade kan jag säga.

Fick bli en lite senare morgon idag då vi satt länge och åt frukost innan jag stack iväg till gymmet på X-Fit träning och maken gick på promenad med skrutten. Härlig start på dagen att göra bort träningen på förmiddagen. Gjorde oss en räksmörgås till lunch och sedan tog vi oss en sväng till vårt mysiga café Det goda bruket för en kaffe och go bakelse.
På hemvägen svängde vi in till vår fina inredningsaffär Rustika hem en mysig och go pläd, några nya ljus och en kruka i höstfärger fick följa med hem. När vi ändå var ute och flängde åkte vi till sonen men fick vända hem nästan på en gång. Ett par hemifrån som oxå varit jordbrukare och som vi har haft mycket roligt med under åren var ute med husbilen och tänkte titta förbi. Vi har inte setts sen vi flyttade så det var väldigt roligt att få sitta och minnas och tjattra en stund över lite fika.

I dag firar vi yngsta sonen som fyller år och även äldsta barnbarnet. Stort grattis, hoppas ni haft en härlig födelsedag ❤️❤️


Nu är middagen uppäten som ikväll blev fylld lax med ljummen sallad och ett gott glas vin.

Mysigt med tända ljus och härliga musik video rullande på teven så nu gottar vi ner oss i var sin soffa och bara njuter av en härlig dag och kväll.

Ha en fortsatt fin kväll kära vänner 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar