Ledig dag

Efter helgens jobb och sena kvällar känns det skönt att vara ledig idag. Även om jag aldrig kan ligga länge på morgonen så är det en skön känsla att inte behöva jäkta upp utan vi kan ligga och prata och bli överfallen av pussar av vår lilla skrutt 🥰

Sitter nu med dagens andra kopp kaffe efter en halkig promenad. Gårdagens underkylda regn har bildat en hård halkig yta så inte så roligt att gå på, tur att man har broddskor. Inga fina soliga vårbilder kan jag bjuda på utan här är det grått, disigt och råkallt idag.

Vi funderar och funderar på en ny husbil så mannen sitter och surfar runt. Skulle gärna vilja ha en med långbäddar så vi slipper klättra över varandra. Förhoppningen är ju att vi ska kunna resa runt lite mera i sommar.

Detta minne dök upp idag, en mysig promenad som jag gjorde med min då unghäst Ronja, Chippen och Bosses mamma Lovis ❤️❤️❤️ Så många fina minnen från den tid vi fick tillsammans.

Nej nu ska vi se vad vi ska hitta på denna dag tillsammans. Två jobb dagar väntar oss båda sedan så vi får ta till vara på denna dag.

Ha en bra måndag och start på veckan och var rädd om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Det blir en mysig ledig dag oavsett väder 😍 kram till dig 🥰

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Härligt med minne

nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,

Vad spännande att höra om ni fastnar för någon bil.

nouw.com/christelovergaard
Beccassida
Beccassida,

Skönt med en ledig måndag😙

nouw.com/beccassida
MariasVardag
MariasVardag,

Fina minnen 🙏🏼

nouw.com/mariasvardag