Ledig dag

Go förmiddag kära läsare till måndag och start på veckan. Hoppas er dag har fått en bra start och att ni mår bra. Här har vi varit igång ett bra tag då mannen åkt och jobbat här i Sundsvall. Jag är däremot ledig idag så här har tvättmaskinen börjat jobba då sängarna ska bäddas om och kläder tvättas upp inför vår tripp till Östersund på fredag.

Kärleken fick presentkort av barnen i present när han fyllde 65 så nu ska vi åka till Frösö Park hotel och bo över helgen, ska bli så härligt. Hoppas på fint väder så vi kan åka längd skidor och sedan njuta av spa och god mat.

Har rensat bort en hög med gamla blommor idag och tagit skott. Var så trött på hur dom tappat blad och blivit så fula. Ska inhandla lite nytt framöver men nu får det vara lite tomt i fönstren ett tag.

Lilla skrutten och jag tog en promenad över isen idag så han fick springa lite lös, lycklig kille. Går bra att våga ha han lös där när man har god överblick för skulle han få syn på ett djur så går vallnings instinkten in 😅 Mulet väder idag men inte så kallt -7 så riktigt skönt.

Nej nu ska jag fortsätta min dag, kanske blir det en skidtur efter lunch om vädret håller i sig.

Ha en bra måndag och var rädda om er, kramar 🌷

Nouw.com/evaeliasson

Gillar