Ledig dag

Så har denna lediga torsdag blivit kväll och vi sitter och tittar på En plats i solen och drömmer oss bort till sol och värme. Undrar när vi kommer att kunna åka utomlands igen, tror det kan dröja även om vi får vaccin. Dyrt lär det väl oxå bli den dag vi vågar boka är jag rädd för men drömma kostar ju inget.

Vi hade en lugn morgon innan vi gick vår promenad. Hade en tid att passa hos veterinären på förmiddagen då Bosse behövde få sina klor klippta. Det är inget jag gör själv då han inte är den lättaste att klippa på. Det är inte själva klippningen utan det är att man håller fast honom och jag är alldeles för feg att klippa så det tar sån tid innan jag ens klippt en klo. Betalar gärna för denna tjänst.

Favorit plats för lill skrutten ❤️När jag kom hem så blev det kaffe innan vi bytte om till skidkläderna. Först blev några ärenden och en snabb lunch på Ikea innan vi bestämde oss för Sidsjöns skidspår. Jättefina spår och med bra skidor så blev det fyra varv, 12,5 km.

Körde utmaningen när jag kom hem innan en skön dusch väntade. Middagen idag fick bli en enkel omelett med svampstuvning och lite bacon.

Blogg vännen @KatrinMarlene undrade om jag hade en tatuering och visst har jag det. Den fick jag av min man för många, många år sedan och den skulle nog behövas fyllas på. Hade nog tänkt mig flera tatueringar men det stannade vid en och nu är jag lite för snål för att göra nån även om jag ibland blir sugen 😉

Hoppas ni har en fin kväll och njuter av den. Tack för att ni kikar in här hos mig det gör mig så glad, kramar till er 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar