Ledig dag 😊

Godmorgon eller rÀttare sagt go förmiddag för hÀr ringde klocka 05.00 imorse trots en ledig dag. KÀrleken skulle Äter ivÀg pÄ jobb sÄ vi klev upp tillsammans för att fÄ en stund vid frukosten. Glad att han kom hem igÄr kvÀll sÄ vi kunde fira en stund med blommor, smörgÄstÄrta och prinsesstÄrta.

Vi tittade pÄ Hela Sverige bakar innan sÀngen lockade. Tyckte dock det var sÄ mycket slafs igÄr nÀr dessa smÄkakor skulle göras sÄ det var inte mycket att se.

Idag Ă€r en ny dag och man hinner mycket nĂ€r man kommer igĂ„ng tidigt. En skön 5 km promenad hann jag och Bosse med innan mitt frisör besök vĂ€ntade. SĂ„ skönt att fĂ„ bort det tjocka och tunga hĂ„ret som gör att allt ligger platt, mĂ„ste klippa mig var 6 vecka. Trodde faktiskt inte mina öron nĂ€r jag fick höra en sak pĂ„ salongen. Skulle ni lĂ„ta er 15-16 Ă„riga dotter som har en fint och tjockt hĂ„r sĂ€tta i löshĂ„r för 8000-10 000kr bara för att fĂ„ testa pĂ„ đŸ€” Inte klokt enligt mig. Inte ens om jag hade sĂ„ gott om pengar skulle jag ha tillĂ„tet det. Vilken bild ger det av pengars vĂ€rde till ungdomar.

TvÀtten Àr fÀrdig och jag ska ta mig en kopp kaffe innan fönstren i köket ska putsas och nya gardiner komma upp.

LÄnad bild frÄn nÀtet.

Ha en fin torsdag och var rĂ€dda om er, kram đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar