Läkarbesök och skidåkning

Så har veckans första dag blivit kväll och veckan har tagit sin början. Vecka 4 och januari närmar sitt slut vilket känns skönt enligt mig. Ser så fram emot våren och solens värme och dit får det gärna gå fort. Denna vecka har vi två födelsedagar att se fram emot och vi hoppas kunna åka och fira dotter och barnbarn. Känner mer och mer hur denna pandemi tar kraft och glädje från mig så hoppas att vi nu kan träffas till helgen.

Gårdagen fanns inte mycket att skriva om då vi inte gjorde mycket. Blev en snabb sväng förbi sonen och familjen så vi fick en liten titt på lilla underverket innan jag skulle jobba. Så liten och söt, stolta syskon som ville visa ❤️

Idag tog jag tag i problemet med mitt onda öra och ringde vårdcentralen. Har haft problem sen början av december att det varit som ett tryck som gjort ont av och till i örat. Har trott att det skulle ge sig men på senaste tiden har det blivit värre och det har även börjat påverkat käken, ögat och huvudet. Efter undersökning där man konstaterade att örat såg bra ut så blev diagnosen att det troligen var någon nerv som blivit inflammerad. Hade två allternativ, äta kortison eller Gabapentin. Inget allternativ kändes kul men nått måste jag göra så det blev det sistnämnda även om den kan ge trötthet och muntorrhet. Ska börja försiktigt med en tablett för att se att jag tål den och sen trappa upp till tre. Om det inte blir bättre på några veckor så blir det nytt besök.


I eftermiddag åkte vi iväg till Sidsjön där det finns längdspår och slalombacke. Fina spår så det blev 9,2 km härlig åkning. Vid passagen över den lilla ån låg en hel hög med fina fåglar som inte alls brydde sig i alla åkare som passerade.

Vår lilla skrutt tycker det har blivit perfekt nu när snön frusit till så han kan springa uppepå.

Blir lite teve tittande innan sängen lockar. Klockan ringer tidigt imorgon men det känns skönt att det är halv dags jobb.

Ha en fortsatt fin kväll, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar