Kvällen är här 🎄

Så är kvällen här och uppkrupna i soffan tittar vi på Arvingarnas jul efter att tittat på Ernst alla upptåg. Vi varvar ner efter en dag som bara försvunnit förbi. Efter mina fyra dagars jobb hade jag tänkt mig några dagar ledigt innan nästa pass men tji fick jag. Imorse blev jag tillfrågad att jobba imorgon 13-21.45 och eftersom jag vet hur svårt det är med personal så åker jag in imorgon.

När vi slutade med jordbruket så hade jag en förhoppning om att jag skulle hinna med mycket inför julen men icke, varje år blir det fullt upp med jobb så jag får nog sluta upp att tro att jag har gott om tid 🙈😂
Efter en snabb promenad imorse åkte vi iväg för att vara vid Ikea och Birsta när det öppnade. Vi hade lite ärenden kvar där och det var skönt att det inte alls var mycket folk. Hade även ärenden på andra affärer i området men även där var det lugnt. Passade på att äta Ikeas julmeny även idag innan vi åkte hem.

Har äntligen skrivit några julkort som ska skickas imorgon och som förhoppningsvis hinner fram till jul. Några julgrupper till har det blivit och några fler julsaker har fått kommit fram.Efter kvällens tränings pass som vi fick online så var det gott med en kopp te från den fina kalender som jag fick igår från vännen @Passionbagareokock , spännande med nya smaker och kvällens var riktigt gott.
Nu ska jag fortsätta titta på Arvingarna och se vilken mat och bakning dom gör.

Ha en fortsatt fin kväll och sov gott när det är dax, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Guld värd som ställer upp för sitt jobb

nouw.com/ingajohansson
emelivet
emelivet,

hoppas du får en fin kväll<3

nouw.com/emelivet
christelovergaard
christelovergaard,

Skönt för de på jobbet att du ställer upp. Fina julgrupper, det gitter inte jag göra längre.

nouw.com/christelovergaard
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Utan Er inom den yrkeskåren skulle det gå käpp rätt åt ... Tack o lov för att ni finns ❤

nouw.com/passionbagareokock