Kväll i uterummet

En ny dag och ny vecka som även idag bjudit på sol och värme. Så härligt för alla som har semester och njuter av lata dagar med sovmorgon, bad och upplevelser som skapar fina minnen som kan plockas fram när vintermörkret kommer.

Vi har kommit hem från dottern och barnbarnen och njuter av den sköna kvällen i uterummet. Vi åkte dit i går eftermiddag och hade en mysig kväll tillsammans. Barnens pappa som hade kommit med barnen stannade på grill middag vilket var skoj. Så glad att dom är så bra vänner efter separationen.

Min ischiasnerv började spöka igår kväll så nattens sömn har det inte varit mycket med. Har inte vetat hur jag skulle ligga då det värkte ända ner i foten. Somnade till lite bättre på morgon sidan men när små trollen knackade på hos oss då var vi vakna. En underbar morgon där fåglar kvittrade och hö körningen var i full gång.

Idag har dottern och mannen röjt gräs, tagit ner träd och rivit på ladugårdsbyggnaden. Där ska det nu grävas och fyllas upp så att en gräsmatta kan anläggas, kommer bli så bra.

Jag och barnen har haft en mysig dag tillsammans. Läst en väldigt bra bok som passar både barn och vuxna och där det fanns mycket att lära från dom små mössen. Det är en serie på fyra böcker och vi läste den första idag. Läsa böcker tycker jag är väldigt roligt och det är kul när barnbarnen vill att man ska läsa.

Ikväll har jag legat i sträck bänken, stretchat, använt en triggerboll och masserat fästet för ischias nerven så hoppas på att det onda ger sig. Imorgon har jag lovat ta ett extra pass då vi har flera sjuka så hoppas på bättre sömn inatt.

En fortsatt fin kväll fina läsare och sov gott när det blir dax.

Kram 🌻

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Dottern och hennes familj bor fint, ser väldigt trevligt ut. Åter fina minnen som lagts in i minnesbanken och kan plockas fram precis när som ❤ hoppas att ischiasen ger med sig och låter dig få en riktigt god natts sömn. Sov så gott vännen, kramar 🥰

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Hoppas det blir bättre med dig, fina bilder är det avokado du har på grillen? Vad är där i? Ser väldigt gott ut

nouw.com/ingajohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Paprikan och avokado är fylld med en röra av stekta champinjoner, gul lök och vitlök. Denna röra blandas med fetaost, creme fraiche, kryddor och rostade solrosfrön 😊

nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Vilket vackert landskap och läsa böcker tillsammans, så mysigt

nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,

Läsa sagor det tycker jag riktigt mycket om 😊

nouw.com/evaeliasson