Kväll

Kvällen är här och efter dagens jobb och en skön skogspromenad så har vi nu sett Robinson. Av dom som nu är kvar så hoppas jag på Dennis men man vet aldrig nu när dom gamla deltagarna ska göra sin röst hörd.

Jag vill börja med att tacka för alla grattis hälsningar jag fick igår det värmde hjärtat. Så glad att få vara en del av denna fina blogg familj 🥰

Bild lånad från nätet

Jag fick en mysig eftermiddag med sonen och familjen innan jobbet. Blåste halv storm igår men i uterummet var det varmt och skönt så smörgåstårtan intogs där. Barnen hade badkläderna med sig så det blev ett premiär dopp vilket var uppskattat. Imorgon måste jag dock skura hela altanen och taket på polen för allt är gult av pollen. Vi har varit förskonad från det regnväder som varit hos många av er men hade gärna tagit lite så detta gula hade sköljts bort.

Nu har jag inget jobb pass förrän på måndag kväll och med det fina väder som verkar komma så känns det väldigt bra. Blir nog mycket ute pyssel. Kärleken ska iväg på jobb imorgon men det blir nog inte hela dagen så vi får se om vi hinner en sväng till trädgården och inhandla växter och jord.

Ha en fortsatt fin kväll och var rädda om er, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar