Kväll

Go kväll alla fina läsare och bloggare denna tisdag. Denna lediga dag vet jag inte vart den tagit vägen, helt plötsligt är kvällen här. Har precis slagit mig ner i soffan med en kopp kaffe efter att varit på ett jour pass ikväll som jag tog på mig när jobbet ringde i eftermiddag. På teven rullar Mandelmanns och jag tror det är sista avsnittet för den här gången.

Fy så halt det blivit på våra stigar genom skogen så nu blir det promenader efter vägen tills det blir bättre. Börjat ordna och rensa i skafferiet och sätta på dom fina etiketter som jag köpte för ett tag sedan. Har ju ett gäng glas burkar men dom var inte så lämpliga att sätta etiketter på, behöver vara rundare burkar. Det blir till att åka in på Ikea nån dag och inhandla lite nya.


Hade grillost i kylen som hade legat ett tag så idag testade jag att göra våfflor till lunch. Räkor, créme fraiche, rom och rödlök serverades till och det gick hem hos mannen, riktigt gott. Kommer vara en perfekt förrätt, snabbt och enkelt.

Efter lunch placerade vi oss i soffan för att se våra fantastiska skidtjejer och dom höll för trycket, silver och brons igen 🥈🥉. Norska maskinen går ju inte att rå på men man kan inte annat än imponeras av denna tjej.

Vi blev så sugen på att åka skidor så vi drog iväg till Södra berget för några rundor. Oj, oj skidorna gick mer bakåt än framåt i dom glatta spåren, inget fäste alls. 6 km blev det innan vi gav upp. Var nog kanske sista skidturen här hemma för i år.

Vi åkte hem och gick en runda med Bosse och sen körde jag första träningen i Core kicken som jag ska vara med i 4 veckor.

Tisdag och semlor men det blev det inte här, vi tog kaffe och en hembakad tosca muffins istället.

Nu väntar sängen snart då jobb väntar imorgon. Ha en fortsatt fin kväll och sov gott när det blir dax, kram 🤗


Nouw.com/evaeliasson

Gillar