Kväll

Uppkrupen i soffan och ser på kändisar som bakar innan jag nog gör kväll. Här har det varit full fart hela dan. Grävt och rensat jord så ryggen värkte men nu är bädden där växthuset ska stå nästan färdigt. Maken har fortsatt gräva ur där vi ska bygga ut altanen. Vädret har ju varit sisådär idag, ömsom sol ömsom snöfall så inte det roligaste vädret 😏 Åkte en sväng när vädret var som värst för att hämta växthuset och köpte några pallkragar. Så nu ska här odlas 😅

Fick ett trevligt lunch besök idag då vår näst äldsta son kom på besök. Han hade åkt tidigt från Söderköping för att byta bil här i Sundsvall. Kan tyckas att det skulle finnas nån bil närmare men det var just den här Mazda modellen han ville ha och den fanns bara här. Blev en snabb lunch innan han vände åter hem till Söderköping.

Jag försöker följa maratons löp program då loppet är flyttad till i sep så kvällens träning blev 6 km på 38 min, 10 min styrka och 10 min stretch. Så efter dagens trädgårdsjobb och kvällens träning så är kroppen nu mör.

Sov gott blogg läsare, det tänker jag göra nu 😴

Nouw.com/evaeliasson

Gillar