Kopiera - Lunch trav

Hej alla fina läsare hoppas ni har en fin onsdag. Själv blir jag så trött på detta väder, ena stunden skiner solen för att i nästa stund gå över i hällregn. Är så mörkt och trist att man få ha lamporna tända hela dan. För mig får det gärna bli vår men vi kommer nog få snö och kyla när man inte alls vill ha det tyvärr 😏
Imorse var vi iväg på årets första senior träning. Efter gårdagens PT pass så kändes det i musklerna men ett skönt pass och kul att träffa alla igen.
Är lite dåligt med jobb nu så här efter jul när man jobbar som vikarie, ingen har råd att vara ledig. Man måste i regel vara inskolad på många ställen för att det ska flyta på men jag är ju som tur är inte så beroende av att ha jobb jämt. Då dagen inte hade något inplanerat så åkte vi in till Bergsåker travbana för lunch och se sonens svärföräldrars häst springa på lunch travet.Så mysigt att få känna lukten av stall och häst igen. Efter två vinster så hoppades vi på en bra placering idag också men det blev ett bra tränings pass istället 😉 Kul iallafall att vara på trav, många, många år sedan sist.

Nu ska jag ta hand om lite strykning innan det blir middag och en promenad med lill skrutten Bosse.
Ha en fortsatt bra dag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer