Kockarnas kamp

Då kurar vi i soffan igen med en värmande brasa efter en disig och ruggig jobbdag. På teven är det finalen i Kockarnas kamp och vi ser två kockar som verkligen är tävlingsmänniskor, oj, oj vad dom kämpar. Har ingen favorit utan båda är värdiga vinnare.
Kändes lite motigt att komma iväg på träningen ikväll men som alltid är ju känslan så skön efteråt när man får duscha och varva ner i soffan. Ikväll var det X- fit och det var så jobbigt men jag gillar ju att få ta ut mig ordentligt. Nu sitter jag med ett gott te i muggen och bara njuter av kvällen. Imorgon är jag ledig igen innan jobb väntar torsdag och fredag. Blir fortsatt jobb i december då jag fick nytt schema idag.

Tråkigt besked som nådde oss ikväll att Sven Wollter har gått bort i sviterna efter Covid- 19. Nu hade han en underliggande sjukdom men tråkigt att detta virus kanske kortade hans liv. En stor skådespelare som lämnat oss.

Hör att många boenden har det tufft nu med personal och smitta här omkring. När ska detta ta slut 😔

Hoppas ni haft en bra dag och att kvällen är lugn och skön. Säger god natt och sov gott redan nu 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Ja visst är det spännande, har ingen favorit jag heller.

Fy så tragisk blev så berörd av beskedet i efter fem när dom berättade och läste vad Stina Wollter skrivit på ditt Instagram.

En fin kväll till dig 🍁🍂

nouw.com/lottashullerombuller
Ditten_datten
Ditten_datten,

Tittar oxå på kockarna och försöker undvika makens irritation men svårt när man sitter tysta bredvid varann ....vet ju att det inte är hans fel utan det är hjärnskadan efter tumörernas framfart.... och hjärntröttheten.....i morrn laddar jag för ortopedbesök

nouw.com/ditten_datten
KatrinMarlene
KatrinMarlene,
Ha det så mysigt! 💖💖💖
nouw.com/katrinmarlene
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Här hemma titta jag på hockey ikväll 😊 hör att din dag varit fin vännen ❤ själv ligger jag i sängen nu och ska få ihop en god natts sömn så jag är så pigg som möjligt inför morgondagen 🥰 stor varm kram ❤

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,

Ja det händer mycket en dag, och tv är faktiskt en bra vän

Eller hur??

nouw.com/ingajohansson
christelovergaard
christelovergaard,

Ja de kämpade verkligen, en 3-rätters på 1,5 timme? Hur fort jobbar de egentligen?

nouw.com/christelovergaard