Kikar in 😊

Så sitter vi här framför teven igen och tittar på dessa kockar som svettas, gråter och är allmänt förvirrade. Förstår egentligen inte varför man utsätter sig för detta. För mig räckte det med att jobba kväll under tidspress på restaurang, aldrig mer 😅 God mat ska lagas med kärlek och utan tidspress 😉

Vaknade imorse med en bultande huvudvärk så när jobbet ringde 06.45 och undrade om jag ville jobba då fick det bli ett nej och dessutom hade vi lite planer för dagen. Som vanligt får jag dåligt samvete när jag säger nej men jag jobbar hel dag imorgon och sedan lördag och söndag så jag fick försöka släppa tankarna. Med några tabletter och några timmar senare började huvudet kännas lite lättare.

Efter en lugn morgon promenad så åkte vi iväg för att kärleken skulle få titta runt på en ny skoter. Vi har ju en men den är stor, lång och tung och han skulle vilja ha en kortare. Nu verkar ju alla skotrar numera vara långa så vi får se hur det blir. Tittade även på lite husbilar men ingen som föll oss i smaken.

Har nog aldrig varit i en affär med så många motorcyklar och skotrar, oj, oj hur kan dom få sälja allt. Där måste det varit lager för många, många miljoner.

Passade även på att lämna in vår Volvo på service så imorgon får mannen skjutsa mig på jobbet med den andra bilen så får vi hämta hem bilen efter jobbet.

Dagens träning blev 6,5 km löpning ikväll då kylan gett vika lite och sedan fick det bli mag övning från utmaningen.

Nej nu har jag suttit här och plitat ner några rader så kockarna är slut och Renés brygga har börjat. Dax att säga god natt och sov gott till alla er kära läsare 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

KatrinMarlene
KatrinMarlene,

Bra att du sa nej till extrajobb. Kom ihåg att din hälsa är viktigast och att man behöver återhämtning! Stor kram 👌🏻⭐️💖🥰❤️

nouw.com/katrinmarlene
Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack min vän ❤️🥰
nouw.com/evaeliasson
itismadeby
itismadeby,

Håller helt med dig, mat ska lagas utan stress, men kärlek o det är helt försvunnet i tävling. Och dom lagar ju egentligen inte mat utifrån sig själva utan dom får lära sig vad domarna vill ha o sen försöka laga det.

nouw.com/itismadeby
Evaeliasson
Evaeliasson,
Visst är det så mycket är nog teve anpassat 😊
nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,
Evaeliasson
Evaeliasson,
Eller hur 😅 Själv tittar jag hellre på husbilar 😉
nouw.com/evaeliasson
Beccassida
Beccassida,