Kikar in 😊

Hej alla fina här på bloggen. Vill kika in en sväng för att önska er en trevlig fredag och en härlig start på helgen. Vi har flängt och farit mest hela dagen idag. Kände att vi ville ha en dag utan måsten och bara få vara. Det blev en god lunch inne i stan och vädret var så varmt så vi kunde sitta ute och njuta. Unnade oss en mjukglass till efterrätt,säkert sommarens sista.

Lite handling blev det oxå förstås. Köpte mig en ny regnjacka så jag ska vara beredd nu när höst regnet kommer. En värmare till den inglasade altanen var ett måste så vi kan fortsätta att njuta av stunderna där nu när kylan tränger sig på.

Mina senor och muskler i benen är ju allt annat än bra men nu har jag gett mig den på att det ska bli bättre. Är så innerligt trött på att ha ont av att dom ligger och spänner hela tiden så nu ska här rullas och knådas varje dag så får vi se om det blir nån skillnad. Passar på att ta itu med detta efter min massage som mjukat upp redan. Inhandlade en fotrulle och några bollar idag men har även en foam roller, bara det inte gjorde så förbaskat ont att göra detta.

Nej nu ska jag ta itu med förberedelser för kvällens middagen och sedan blir det en promenad med lill skrutten.

Skickar styrkekramar och kärlek till min vän som nu går igenom något väldigt tungt och sorgligt ❤️❤️❤️❤️❤️


Var rädda om varandra och ta till vara livet det kan förändras så fort, Ha en fortsatt fin fredag, kram 🌺

Nouw.com/evaeliasson

Gillar