Jobb och jordgubbs köer 🍓

Hej, hej alla fina läsare. Hoppas ni haft en bra tisdag och att ni nu är laddade för kvällens fotbolls match 🇸🇪 Här har en match redan rullat och England gick segrande ur den mot Tyskland. Ute har regnet som vi väntat på hela dagen börjat falla och det är grått och trist så vi myser inne med tända ljus.

Känner mig trött efter dagens jobb för inte hade det blivit lugnare under den tid jag varit ledig. Imorgon är jag ledig men då måste vi hem till Sollefteå då vi båda har tid hos tandläkaren. Ja vi säger hem trots att vi snart bott här i Sundsvall i tre år, kommer nog alltid kännas så.

Idag var det långa köer utanför Ica hela dagen då jordgubbar såldes för 20 kr/l. Lite skillnad mot midsommarens pris på 60-65 kr. Man fick köpa 5 liter var så nu har jag rensat och frusit in tre av dom. Dom andra två ska vi smaska på. Är så sugen på en Jordgubbsmojito så det får nog bli en sån en kväll när vädret blir bättre 😉

Kvällens middag efter en promenad blev pajen jag gjorde igår. Tillsammans med egna grönsaker från trädgården förutom tomaterna och romsås så var det riktigt gott.

Nu ska jag bänka mig för kvällens match så ha en fortsatt fin kväll, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar