Jobb och frans fix

Go kväll bloggen, onsdag och halv vägs till helgen 😄 Veckorna försvinner verkligen rasande fort och med detta sommar väder så vill man helst bara vara ledig och njuta. Nu klagar jag inte på att gå omkring och jobba i detta väder direkt heller, sämre kan man ha det 😉

En bra dag har det varit och lite glädje har jag bjudit på. När jag kom dragande på en rullator ner till kontoret så blev det ett gott skratt av pensionärerna som satt utanför på bänken. Dom känner mig och tycker jag har alldeles för mycket spring i benen när jag jobbar så rullatorn passade så kanske jag lugnade ner mig 🙈😂

Var glad att jag låg bra till i tid idag så jag kunde fika med en gammal dam som tråkigt nog fått uppleva att mista sin dotter nu inför sommaren. Jobbigt när barnen går bort före föräldrarna. Gott fika där jag även fick med mig ett gammalt recept på en kaka.

Efter jobbet var det äntligen dax för fransfix igen. Gjorde lashlift och fyllde även på brynen lite hos bästa Camilla nere på vårt gym. Så skönt att slippa måla sig varje dag.

Blev en sen middag med tonfisk sallad och sedan har det vattnas innan jag hamnade här i soffan. Nu ska jag se dokumentären om Ulrika Bidegård, hopp ryttarinna som blev kidnappad.

Trevlig kväll och sov gott när det blir dax 😊

Nouw.com/evaeliasson

Gillar