Jobb dagen är slut

Imorse blev det inget inlägg då bloggen bara snurrade men har förstått efter att snabbt kikat igenom era bloggar att det varit nått strul idag. Lägger ingen energi på detta då det finns så mycket annat att fokusera på.

Här har det varit väldigt varmt idag och dom äldre har inte alls mått bra i värmen. Själv tycker jag det är härligt med sol och värme men kan förstå att det inte är alldeles lätt för brukare som bor i en lägenhet högt upp och en sol som ligger på då blir det varmt. Många av dom kan ju inte heller gå ut mer än på den lilla balkongen.

Nu är iallafall min jobb dag slut som startade sju imorse och imorgon får jag sovmorgon då det blir ett kvälls pass. Bosse och jag är själva då kärleken drog iväg till dottern för att hjälpa henne snickra ett utebord och lite små snickring inne trots att hans högra hand och handled är ordentligt svullen idag. Han hade verkligen tur som inte bröt den utan den har nog fått sig en ordentlig smäll, ansiktet var bättre än vi befarade igår så det ordnar sig nog.

En favorit kvarg med hjortron och en kopp kaffe har nu slunkit ner och jag ska göra mig redo för en promenad med lill skrutten. Lite träning och sen vattning för nu växer det ordentligt både i växthuset och i pall kragarna.

Har fått hem vår vindsnurra som vi hade lagt undan på vår inrednings affär, tittat länge på denna men när vi väl hade bestämt oss så var den slut men nu fick vi tag i en iallafall. Så fin när den snurrar 😊

Ha en fortsatt fin kväll och tack för att ni kikar in och lämnar kommentarer, det gör mig så glad ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Lägger gärna min energi på annat än det!! Nämen jösses vad dom vuxit 🤪 klart att han hjälper dotera trots nästanbrutenhand 🙈 vad gör man inte för sina barn 🤔 den kvarten MÅSTE jag leta efter, har inte sett den tidigare brukar äta den där med blåbär och hallon 😍 önskar dig och skrutten en fin promenad tillsammans ❤ Kram
nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är svårt för dr äldre när det blir så väldigt varmt. De äldre brukar inte kännas törst på rätt sätt. Dom dricker för lite och blir lätt intorkade och förvirrade.
vilka härliga odlingar ni har
nouw.com/stenhagenbettan