Januari sista helg

Då är denna månads sista helg över och den kunde inte ha blivit bättre. En fantastisk helg där vi har fått fylla på kärlek, må bra och energi kontot. Vi har avslut helgen och denna söndag med en tripp till dottern för födelsedags uppvaktning och få träffa två av våra älskade barnbarn, det var så länge sedan ❤️❤️ Hade med oss ett paket till dom var, allltid kul att få köpa och ge dom något.

En underbar dag med gott fika, pyssel och spel medans kärleken och dottern snickrade lite på övervåningen där två sovrum håller på att iordningsställas.

Det är lite otäckt med alla älgar som nu letar sig ut på vägen eftersom det är mycket snö i skogen. På vägen dit idag sprang en över vägen men som tur var såg vi den. Stod även en längre in på en åker. På vägen hem i mörkret stod det plötsligt en uppe på väg kanten i snön och den upptäckte jag precis när vi passerade så det var tur den stod kvar men blinkade till mötande bilar så dom skulle ta det lugnt.

Så vackert vinterlandskap på vägen dit.

Imorgon går vi in i februari månad och jag tänkte då starta en utmaning här på bloggen som jag hoppas ni vill hänga med på. Som ni vet så är ju träning en stor del av mitt liv så därför tänker jag mig en 30 dagars utmaning. Varje dag under veckan kommer jag lägga ut en övning som vi kör 30 gånger i 30 dagar. Det kommer bli enkla övningar som alla ska kunna hänga med på. Det ska vara kul och jag hoppas vi tillsammans kan peppa, pusha och skapa nya vanor tillsammans. Måndagens övning kommer imorgon eftermiddag då jag jobbar på förmiddagen och inte hunnit få till något idag.

Hoppas ni vill vara med på detta och ha skoj tillsammans.

Nu ska jag strax krypa i säng då klockan ringer tidigt imorgon. Sov gott vänner det det blir dax, kram🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
christelovergaard
christelovergaard,

Underbart vackert och rara barn, förstår att det känns som en bra helg. Vilken rolig utmaning, det kanske får igång mig, har tänkt länge att jag måste börja hänga på Sofia på TV igen, men kommer inte igång.

nouw.com/christelovergaard