Inställd resa, snökaos

Oj, oj vilket snö väder vi har, inte kul alls 😏 Vi skulle egentligen åkt till Åre idag då svåger och svägerska är där men det blev inget. Nu verkar det inte vara nått vidare där heller, blåst och liftar som står still så vi blir nog hemma. Hoppas på bättre väder så kanske vi kan komma iväg nått nästa vecka och åka skidor men det var synd att vi inte kunde ses och umgås i Åre.

Maken fick iallafall igång värmen igen men nått fel är det så vi har bett en firma räkna på en ny anläggning så får vi se vart det landar.

Vi tog oss iväg till gymmet och träningen imorse en sväng efter att maken hade skottat gården och jag hade plumsat mig fram genom skogen med lill skrutten. Sedan fick det bli en tripp till affären och handla då vi nu blir hemma och kylskåpet gapade tomt.

Tänkte passa på att baka lite nu när man inte vill vara ute, tror det blir lite matbröd.

Fick upp ett minne imorse på Facebook, idag för 6 år sedan satt jag på centralen i Stockholm. Hade haft ett möte med rygg läkaren som hade gått igenom röntgen bilderna och berättat om operationen jag skulle komma att göra några veckor senare. Var så glad att nån äntligen hade trott på mig när det gällde värken och att det skulle bli åtgärdat.

4 månader efter min operation genomförde jag Sollefteå trippeln och var jublande glad. Tack vare att jag hade kunnat träna då det var mitt andningsrum i smärtan innan operationen så kom jag snabbt tillbaka. Även om åren innan operationen var plågsamma så utmynnade det i att jag kom igång med träning, inget ont som inte har nått gott med sig 😉Ha en bra dag 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,
önskar att jag oxå kom igång med nån träning 🙈
nouw.com/mariasvardag
Evaeliasson
Evaeliasson,
Vet att det inte är så lätt när man har barn men det går att träna mycket roligt tillsammans med familjen hemma och barn brukar tycka det är riktigt skoj. All träning är bra bara man inte glömmer bort att ha skoj 💕
nouw.com/evaeliasson
MariasVardag
MariasVardag,
Ja det är ju så. Har lite problem bara sen min olycka vad jag kan göra men det lilla är bättre inget 👌🏼❤️
nouw.com/mariasvardag