Höst planering đŸđŸŒŸ

Hej hĂ€r inne denna hĂ€rliga fredag och en helg som vĂ€ntar runt hörnet. Älskar fredagar nĂ€r man fĂ„r piffa till sig Ă€ta och drick gott och ha helgen framför sig. Denna fredag fĂ„r vi mysa med tvĂ„ av vĂ„ra smĂ„ hjĂ€rtan som ska sova över sĂ„ förĂ€ldrarna fĂ„r rĂ„ om varandra pĂ„ hotell, det Ă€r dom sĂ„ vĂ€rda.

Trots detta skit virus sÄ har vi planerat in lite roligheter framöver. FortsÀtta leva mÄste vi ju man vet aldrig nÀr livet vÀnds upp och ner eller tar slut och det hÀr viruset kommer vi fÄ leva lÀnge med sÄ dÄ gÀller det att göra det bÀsta av det man vill göra men med sunt förnuft.

Innan denna pandemi slog till hade jag, sonens sambo och hans svÀrmor bokat buss resa till Ullared. Vi har trott att denna resa inte skulle bli av men med mycket fÀrre platser pÄ bussen sÄ kommer vi kunna sitta pÄ behörigt avstÄnd frÄn varandra. Har varit en gÄng förut vid denna tid och dÄ var det helt lugnt att gÄ dÀr och inga köer sÄ vi hoppas pÄ det Àven denna gÄng. Resan gÄr inte över en helg utan vardagar sÄ det blir nog bra. Blir en hÀrlig semester tripp dÄ vi bor pÄ hotellet.

Södra berget hÀr i Sundsvall stÄr sedan pÄ tur att fÄ ett besök dÄ vi ska ha en mysig och trevlig helg med svÄger och svÀgerska. Inte ofta vi trÀffas sÄ det kommer bli trevligt med en helg tillsammans.

Vi har en andelslĂ€genhet i Åre sĂ„ en vecka Ă€r bokad nu i oktober sĂ„ dĂ„ hoppas vi pĂ„ bra vĂ€der. Ska bara ta det lugnt och mysa. Lite spa och bad blir det vĂ€l pĂ„ hotellet och god mat.

KÀnns skönt och roligt att ha lite att se fram emot trots corona men med avstÄnd, tvÀtt av hÀnder och spritande sÄ fortsÀtter vi med livet.


Önskar er en hĂ€rlig fredag nu ska vi bara mysa med dom smĂ„ och ha roligt.

Ha det gott och var rĂ€dda om er, kram đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,
LÄter som en bra planering, vi vet nu hur vi ska uppföra oss.
nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hoppas att er kvÀll blir supertrevlig med era smÄ
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Blir mÄnga mil i buss....tycker det Àr mÄnga mil hÀrifrÄn...men i Coronatider o med knapp ekonomi blir det nog inte gekÄs mer
nouw.com/ditten_datten