Hemma igen 😊

Då har vi landat hemma igen efter härliga och mysiga dagar hos sonen och familjen i Kärrtorp. Resan hem gick bra med inte allt för mycket trafik men dom som reste mot Stockholm var det värre för. Oj vilken kö med bilar som sniglades sig fram då omkörning innan Gävle nog inte var tillåtet.

Haft en solig, varm och mysig dag. Efter frukost gick vi alla till idrottsplatsen där det blev lite varierad träning för alla. Svettiga och varma gick vi sen vidare till badplatsen med bassänger och tog ett dopp. Fy attan så kallt det var i den stora polen, snabbt ner och sen lika snabbt upp 😅

Då vi hade bokat bord hos The Old Smokehouse i Nacka för en tidig middag så blev vi inte så länge vid badplatsen. Vi fikade lite lätt hemma, lät lilleman sova en stund medans vi duschade och fixade till oss. Detta ställe har vi besökt en gång förut och var så nöjda och inte blev vi besvikna denna gång heller, så god mat. Har ni möjlighet så besök detta ställe, ligger så vackert vid vattnet med båtar i alla storlekar som passerar hela tiden.

Fick bli kaffe och en liten tryffel efter maten nått annat orkades inte med.

Duktig kille som snällt satt med medans vi stoppade i oss.

Lilleman tyckte det var roligt med denna stora hund som ställde sig och kissa precis när jag skulle knäppa kort.

Läcker bil som stod på parkeringen när vi kom tillbaka. Skulle inte haft något emot att haft den 😉

Nu går ögonen snart i kors så jag säger god natt och sov gott till er.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar