Hemma igen 😊

Hej, hej alla fina lÀsare

Sent i eftermiddag kom vi hem igen. Vi Äkte inlandet hem och vi tog det lugnt dÄ det bitvis var halt och vi hade ju bara sommardÀck. DÄ vÀdret fortfarande bjuder pÄ sol men sÄÄÄ kalla vindar sÄ gjorde vi inte nÄgra lÀngre stopp utan körde sakta och tittade pÄ omgivningarna, mÄnga fina stora hus. Jag har kört större delen av denna resa och det har bara gÄtt bra.

IgÄr stannade vi till vid Brunneby musteri och köpte lite godsaker, marmelad, Àppelmust, honung, ostar m.m. Finns sÄ mycket gott att köpa dÀr. IkvÀll har vi gjort lite plock och smakat dessa godsaker medans vi sett pÄ finalen i MÀsterkockarna. BÀgge tjejerna var duktig men glad att min favorit vann.


Vi har ju vilat frÄn trÀningen dessa dagar men ikvÀll var vi pÄ banan igen. Blev 3,5 km promenad, 20 min svettigt intervall pass och 10 min rörlighet, hÀrligt.

Kl 17 skulle tider till vaccination för 65 pluss slÀppas sÄ man skulle kunna boka. Mannen satt prick 17 för att hinna boka men nÄgra tider kom aldrig upp. Inte heller gick det att ringa dÄ det stÀngdes 18. Tycker hela denna procedur Àr ett skÀmt. Om det inte funkar utan strular för dessa grupper som hitintills fÄtt erbjudande hur ska det dÄ gÄ nÀr den stora massan ska boka tider. Hade vÀl varit enklare att alla fÄtt en kallelse med tid och plats.

Nu sĂ€ger jag god natt och sov gott sĂ„ hörs vi imorgon, kram đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar