Hemma igen 😊

Så har vi landat hemma igen efter en underbar och mysig vecka i Vemdalen med barn och barnbarn. Vilken tacksamhet och glädje vi känner över att vi kunnat ha den här veckan tillsammans trots pandemin. Det enda som känns tråkigt är att inte sonen med familjen från Söderköping oxå kunnat vara med men det är lite långt att åka och barnen går ju i skolan. Jag hoppas att vi alla håller oss friska så kanske vi kan åka en sväng till dom i påsk.

Blev lite dåligt med bloggande och läsande dom sista dagarna så jag summerar lite.
På fredag förmiddag blev det backen igen och sedan hamburgare i stugan innan äldsta sonen och familjen åkte hem. På eftermiddagen tog vi oss bort i backen igen då stor tjejen Agnes ville testa att åka i stora backen. Medans morfar passade Arvid i lilla liften så tog jag hand om lill drängen August så att föräldrarna fick åka lite slalom. Trötta och nöjda vände vi hemåt när liftarna stängde.

Det var många som passade på att åka häst och släde. Kan väl tycka att det var lite onödigt att komma genom skogen och köra ner för barnbacken men hästen såg väldigt cool ut så det var nog ingen fara.

Vår stor kille Arvid han älskar ju att få vara i köket och laga mat så han hade bestämt med sonen som är kock att dom skulle fixa maten på fredag kväll. Blev en så god pasta och kyckling rätt som han bjöd på ❤️

Blev lite kusin mys innan vi bänkade oss i soffan för att se finalen i Talang men där somnade barnen på en gång så dom missade allt. Vi vuxna var helt överens om att att rätt talang vann.

Vi hade lovat barnbarnen att följa med upp i stora backen så på lördag morgon bar det iväg igen. Arvid hade ju inte provat sitt liften eller den lite brantare och snabbare knapp liften men det gick som hejsan. Det var nog mormor och morfar som var mest nervösa och predikade om hur dom skulle göra 🙈😂 Det blåste nått förskräckligt på toppen så det var svårt att stå still för att ta några kort. Kan bara imponeras av hur fort barn lär sig och det var inga som helst problem för dom att varken åka lift eller i backen.

Tillbaka i stugan gjorde vi wraps av kycklingen som fanns över till lunch. Då vi var lite mör i benen och Arvid inte ville åka mer så stannade vi i stugan med han och lilla August en stund medans dom andra drog till backen igen. Vi bestämde att vi skulle prova att gå på fiket efter att dom åkt färdigt så vi tog en promenad bort och mötte upp gänget. Blev lite go fika då det ändå var lördag och inte så mycket folk där inne.

Sista kvällen och dottern hade fixat så gott plock som vi satt länge och mumsade i oss. Efter att barnen somnat helt färdiga efter dagen så tittade vi på premiären av Lets Dance och satt och små pratade. Ingen av oss vuxna har haft ork att göra så mycket på kvällarna utan det har blivit rätt tidigt vi krupit i säng. Vi brukar alltid spela spel när vi träffas men den här gången fanns ingen ork då barnen vaknar rätt tidigt på morgonen och fjäll luften tog ut sin rätt.

Imorse drog familjen från Stockholm hem tidigt så vi tog hand om städningen. Efter att storstugan städats åkte dottern och barnen bort till backen och åkte. Vi gjorde färdigt och sedan möttes vi upp för en lunch innan vi alla drog hemåt.

Tvättmaskinen har börjat jobba och det är mycket som nu ska gås igenom. Kommer att tvätta upp det mesta av vinter kläder, skidkläder, vantar och mössor för nu blir det nog ingen mer skidåkning för vår del. Nu ser vi fram emot att få husbilen så vi kan åka söderut mot våren 😉

Önskar er alla en fortsatt fin söndag kväll, själv ska jag placera mig i soffan och se finalen i Farmen om ett tag.


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag är så glad för er, ni är värda ❤
nouw.com/enitalienareisverige
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack snälla ❤️

nouw.com/evaeliasson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Blir så glad när jag läser dina rader ❤ kärleks kontot har blivit ordentligt påfyllt 🥰 ha det så skönt i soffan resten av kvällen, stor kram till dig ❤

nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack vännen, ja det här lever vi länge på ❤️

nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Vilken underbar vecka ni haft, det är ju så roligt att kunna göra sådant tillsammans i familjen.

nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,

Vi är så tacksamma över att fått denna vecka 🙏

nouw.com/evaeliasson
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Än så supermysig och bra vecka ni haft. Jag blir glad att läsa 🌞💮❤️

nouw.com/lottashullerombuller
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tack snälla Lotta ❤️

nouw.com/evaeliasson
MariasVardag
MariasVardag,

Vilken vecka ni haft 🙏🏼 Den lever ni länge på nu 🥰 underbart 😍

nouw.com/mariasvardag
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Vilken vecka! 😊 Roligt att läsa att det blev lyckat <3
nouw.com/jopphejjdihejjda