Hemma igen 😊

SĂ„ har denna lördag övergĂ„tt i kvĂ€ll och vi har tĂ€nt ljus och brasa i hemmets lugna vrĂ„. KĂ€ndes bra att lĂ€mna ett blĂ„sigt och regnigt Åre idag efter en hĂ€rlig vecka. Vi har njutit av varje dag Ă€ven om vĂ€dret inte varit det bĂ€sta men vi har kunnat varit ute en svĂ€ng varje dag och det tackar vi för.
Vi kom hem i eftermiddag till ett hĂ€rligt höstvĂ€der dĂ€r temperaturen var betydligt varmare Ă€n i Åre. Gick snabbt att packa upp allt dĂ„ jag tvĂ€ttade innan hemfĂ€rd sĂ„ vĂ„ran maskin behöver inte jobba. SĂ„Ă„ himla skönt att det finns bĂ„de tvĂ€ttmaskin, torkskĂ„p och diskmaskin i lĂ€genheterna.

Tog en promenad ikvÀll och snabbt slog vÀdret om till kyligare och regn innan vi var hemma. Löven har nu slÀppt ordentligt och det var ett vackert tÀcke pÄ marken. Himlen bjöd Àven pÄ en fin regnbÄge.

Nu till nÄtt trÄkigare, jag börjar bli rÀtt less pÄ Nouw nu. TyvÀrr ser jag bara nÄgra inlÀgg sedan snurrar det bara, mina inlÀgg kommer inte upp i nyheterna, nÀr jag ska lÀgga till kort sÄ kommer inte alla upp frÄn biblioteket, jag ser inte era kommentarer om jag inte gÄr in pÄ inlÀgget, jag mÄste gÄ in pÄ varje blogg för att lÀsa dÄ dom inte alltid kommer upp, ibland försvinner bara inlÀgget oxÄ, ja det Àr mycket som strular. Detta gör att jag tappat gnistan lite över att blogga. Vill ju gÀrna vara kvar dÄ jag fÄtt sÄ mÄnga goa blogg vÀnner hÀr men just nu kÀnns det bara frustrerade. Har kontaktat Nouw men inte fÄtt nÄn riktig Äterkoppling. Vi fÄr se om det blir nÄn bÀttring annars vet jag inte.

Nog om detta det Àr ju inget vÀrdsligt men trÄkigt Àr det. Betydligt trÄkigare Àr det att Covid-19 ökar igen och sÀtter press pÄ en redan trött sjukvÄrd. Om vi alla tar vÄrt ansvar med att hÄlla avstÄnd, tvÀtta och sprita sÄ tror jag vi kan leva rÀtt bra trots allt men dÄ mÄste vi hjÀlpas Ät.

Vi gjorde bara en plock bricka ikvÀll dÄ vi inte var sÄ hungriga. Nu myser vi vidare med tÀnda ljus och en sprakande brasa medans vi tittar pÄ Klass festen.

Ha en fortsatt fin kvĂ€ll fina lĂ€sare och tack för att ni kikar in och lĂ€ser, Ă€r sĂ„ glad att vara en del av blogg familjen, kram đŸ€—

Nouw.com/evaeliasson

Gillar