Hemma igen

Så är vi åter hemma efter underbara dagar hos sonen och familjen. Vi packade ihop och åkte efter att först tagit en lång skön promenad runt Hammarby sjöstad. Känns bra att fått rört sig lite när man ska sitta i bilen många timmar.
När vi närmade oss Uppsala fick jag för mig att vi skulle åka och titta på Skokloster slott. Efter vissa diskussioner, ja jag erkänner att jag strulade till rutten så gubben blev lite irriterad 😂🤣 så kom vi iallafall fram till sist. Vi är båda överens om att det var värt att åka dit. Vilken vacker kyrka och ståtligt slott. Tyvärr fick man bara gå en våning upp om man inte gick en guidad visning. Tiden räckte inte för det idag men vi ska åka tillbaka nån gång och ta en guidning så vi får se hela slottet och höra dess historia. Passade på att fylla magarna vid slotts caféet innan vi körde vidare.

350 st äppelträd finns i den stora trädgården.

En som var glad att se oss igen var lilla Bosse, han skriker verkligen ut sin glädje 😂 Han som lämnade ut honom skrattade gott och Bosse var så välkommen tillbaka. Skönt att hittat ett nytt ställe som han kan vara på.
Nu säger jag god natt och hoppas på att ni kommer sova gott när det blir dax 😴

Nouw.com/evaeliasson

Gillar