Hemma

Så är vi åter hemma efter vår vecka. Kom hem till blåst och regn så det var mindre roligt men vi har haft sån tur med vädret den här veckan så jag ska inte klaga. Vägen vi tog hem från Orsa var sååå tråkig, bara skog, skog och inget kul alls att titta på. Sa till kärleken att stryka den från kartan för den vägen vill jag inte åka igen 😉 Det enda positiva blev lunchen i Ljusdal. Mannen har varit på jobb där och ätit på hembygdsgården och han har pratat så mycket om den goda maten så vi svängde in för en sen lunch. Kan säga att det var fler än vi som hört om det stället, så mycket folk. Tur att det var stort så man kunde sitta med bra avstånd. Idag var det grill buffé med en massa gott och jag kan väl tycka att folk kunde hålla lite bättre avstånd i kön men vi gjorde så gott vi kunde iallafall 😏 Det är iallafall helt klart värt ett besök där.
Det mesta är urplockade från bilen och första maskinen med tvätt startad. Då kylskåpet ekade tomt så fick det bli en tur till affären för påfyllning.

Är ledig imorgon oxå men sen väntar jobb i helgen och på måndag innan jag är ledig fyra dagar igen. Får se om det blir nån tripp då oxå beroende på vädret.
Nej nu är det dax att sno ihop lite middag denna onsdag kväll av rester från husbilen.

Tack för att ni kikar in och kommenterar, blir så glad 🙏 Ha en fin kväll, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar