Hemåt

Hej, hej

Snipp snapp så var denna påsk slut och jag hoppas ni haft mysiga och fina dagar med god mat och godis.
Varit tyst från mig men familjen har fått all min tid dom här dagarna så har inte varit på sociala medier så mycket. Vi har haft så mysiga dagar hos sonen och familjen i Söderköping där vi firat påsk. Även sonen från Stockholm med familjen kom på Påskafton så vi fick en kväll tillsammans med grill middag och sällskapsspel innan dom åkte hem på söndag igen efter en sill lunch.


Bosse fick för första gången komma i närkontakt med en katt i sitt liv. Var en riktig tuffing till katt som var alldeles för nyfiken för att vara rädd utan visade att han bestämde så Bosse höll sig på sin kant. En sån go och mysig katt som jag skulle kunna tänkt mig ta med mig hem.

Igår var vädret omväxlande med snö/ hagelbyar, sol och blåst så det var inget lockande att vara ute. Dagen började vi iallafall med att gratta vår fina svärdotter som fyllde år. Barnen hade köpt många fina presenter som skulle öppnas och där lilla Rex hade det kul med pappret.

Efter frukost bestämde vi oss för att ta en vandring upp på berget till Ättestupan allihop utom svärdottern som har ont i ett knä. En vandring i varierad terräng och där familjen som rår om skogen och som håller på med terräng cykling gjort många utmaningar. Vi hade lite fika med oss och naturligtvis kom det en hagelby precis när vi satt oss och som försvann när vi var färdiga.

Hemma igen blev det lite te, kex och ost och sen en skön dusch. På eftermiddag kom svärdotterns föräldrar och syskon och i den kalla blåsten blev det fika ute. Vi kommer nog alla komma ihåg den kalla födelsedagen. Blev inget långt firande men väldigt trevligt.

Vi beställde mat och vi provade Bibimbap Sachimi för första gången. Gott men tycker nog om Sushi mer.

Imorse vände vi hemåt igen och tog vägen från Söderköping mot Linköping, Motala och vidare till Västanfors båtklubbs ställplats där vi sover över inatt. Trevligt bemötande och en fin ställplats där allt finns. Tog en promenad runt här men allt är stängt pågrund av pandemin. Är nog fint annars på sommaren med bygdegården och restaurangen vid kanalen.

Blir kärleken för besvärlig så finns det ett dagis 😂

Nu har vi suttit och tittat på hur sjöräddningen gör övningar i vattnet. Flera som får hamna i vattnet och ska bli räddade.

Nu ska här fixax lite mat då det var ett tag sedan vi stannade och stoppade i oss en lätt lunch. Kyckling och potatissallad.

Önskar er en fortsatt fin tisdag kväll, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar