Hem igen

Så sitter vi på tåget hem igen och jag tänkte passa på att skriva några rader. Haft en härlig helg i Stockholm med god mat, dryck och ett fantastiskt boende. Så kul att vi hunnit träffa sonen och hans sambo så mycket också den här helgen.
I fredagskväll var vi ju på nya restaurangen, Agrikultur som ligger vid Roslagsgatan 43. En jättemysig liten restaurang med hemmakänsla. Kockarna jobbar tätt inpå gästerna och det sprakade mysigt från den vedeldade bakugnen där all mat lagades. God mat med många spännande nya smaker och med dryck som var perfekt till varje rätt. Är man öppen för nya smaker och inte rädd för att prova nått nytt så ska ni absolut göra ett besök där. Väl värd pengarna. Var så ivrig att prova rätterna så bilderna är därefter.

Igår blev det en sväng till det nya köpcentrat. Kul att se men så stort och opersonligt. Mat kunde vi glömma att försöka äta, 50 min väntetid även om det fanns plats att sitta. Blev ingen shopping.

Igår kväll var vi på god middag hos sonen där bi blev kvar till midnatt innan vi tog tunnelbanan tillbaka.
Vi strålade samman idag och lunchade innan vi satte oss på tåget. Tyvärr fick helgen även nått tråkigt över sig då sonen märkte att han blivit bestulen igår på över 2000 kr. Var antagligen när vi tog en kaffe igår. Hade hängt jackan på stolen med börsen i innerfickan. Bakom satt två unga tjejer som han kände knuffade till honom men då han kände att börsen var kvar så tänkte han inte på det nått mer. Verkar dock som att de hade tagit börsen, plockat ut pengarna och stoppat tillbaka den. Så jädrans fräckt och man blir så förbannad.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer