Helgtips

Nu kryper kylan på och snön är nog inte långt borta. Då jag går till mina vårdtagare här i Matfors så gäller det att klä sig varmt och idag åkte även mössan på.
Då jag inte kunde följa med Roland på träningen imorse så fick det bli ett pass efter jobbet. Provade ett nytt cirkelpass ikväll där armarna fick jobba lite extra, ett skönt pass.
Tipsar om ett recept som jag haft länge till fredagsmyset.

Kasslerbåtar


4-6 port

6 smördegsplattor

800 g kassler

1 stor burk creme fraiche

1 stor burk Cantadou vitlök och örter

3 dl lagrad prästost

2 vitlöksklyftor

1 ägg

salt och peppar

Tina smördegsplattorna och kavla ut till nästan dubbel storlek. Strimla kasslern och blanda med creme fracihe, Cantadou, riven ost, riven vitlök och smaka av med salt och peppar.

Lägg röran i mitten och vik ihop kanterna.

Pensla med uppvispat ägg.

In i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Kolla så att de ser klara ut. Servera med sallad.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer