Helg

Godmorgon så här dagen efter alla hjärtans dag, hoppas ni hade en fin och lite extra kärleksfull dag igår. Här har vi precis kommit tillbaka från en lång skön promenad och sitter med dagens andra kopp kaffe.
Hade en mysig dejt med min man igår kväll. Tror faktiskt att det är första gången vi är ute och firar alla hjärtans dag. Då vi för det mesta hade fullt upp med jobb och 4 mil enkel resa till en restaurang där vi bodde förut och inga buss förbindelser så brukade vi fira hemma med lite god mat. Känns lyxigt att nu kunna ta bussen in till stan för att äta och dricka gott. Tyvärr blev inte varmrätten nån höjdare igår, torsken var perfekt tillagad men jag tror dom hade glömt allt vad salt och kryddor heter. Lite tråkigt för det blir inte lika bra att försöka krydda upp det efteråt. Vi hade det iallafall väldigt trevligt och träffade trevliga bords grannar som vi kom i samspråk med. Blev ingen sen kväll men lite för mycket av det goda så vi känner oss lite sega idag.

Nu ska vi fixa till nån lunch innan dagens skidåkning börjar.
Ha en fortsatt fin lördag ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilka fina bilder du bjuder på 🥰 Ni hade en trevlig kväll tillsammans i kärlekens tecken och det är väl ändå det Viktigaste, men jag håller helt med dig när det gäller kryddningen det blir inte alls samma sak att krydda i efterhand. Våran kväll var lugn och skön ❤ Kramar ❤
nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,
Middagen ser ju så god ut, synd med kryddningen.
nouw.com/christelovergaard