Hej, hej !

Då har man landat här i soffan igen efter kvällens promenad. På teven rullar Ernst matlagning men jag små kikar medans jag tittar in här på bloggen.

Varit lite dåligt med tid för bloggen då jag jobbat. Nu har det ju inte hänt så mycket här hemma att skriva. På jobbet där händer det lite mera och jag är rätt trött när jag kommer hem.

@MinResaTumörMittLiv augusti utmaning med en fråga om dagen fortsätter. Får ge svar på två frågor idag då jag missade igår.

18. Vilket väder har augusti bjudit på hos dig ?

Tycker att det varit en fin månad med växlande väder. Även om dom senaste dagarnas regn varit tråkigt så behövde naturen vatten. Nu hoppas jag att vi får fler soliga och fina dagar i höst.

19. Sminkar du dig ofta ?

Det gör jag varje dag. Mascara är ett måste och har varit det sen jag gick i fjärde klass då några tyckte jag såg ut som ett lik, ljus och blek som jag var 😏 Alltid lite kräm på dom känsliga ställena som rosacea brukar dyka upp på. Sedan på med en härlig kräm som används både dag och natt. Foundation använder jag alltid numera efter tipset från min hudterapeut att det hjälper rosacea. Ida Wargs brun utan sol droppar för att få lite färg. Ögonskugga det använder jag bara ibland. Läppstift har jag gett upp då jag alltid får blåsor men lite läppglans åker på ibland. Går och färgar eller gör lashlift på fransarna då och då och även bryn plock och färg.


Ernst är visst slut och kärleken har slagit på en dansk serie, Vit sand. Ska kolla in vad det är för något.

Ha en fortsatt fin kväll.

Kram 💕

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer